Experts en trasllats complets de pisos i empreses

Si estàs iniciant el procés de trasllat de la teva empresa, ja sigui gran o petita, és possible que et sentis aclaparat per tot allò que cal fer. Des de l'embalatge del magatzem modular fins a assegurar-te que tota la teva delicada infraestructura informàtica i electrònica es traslladi de manera segura, hi ha centenars d'aspectes logístics que cal tenir en compte a la teva mudança d'oficina o comercial.

Mudança d'oficina a Barcelona

Al mercat actual, les oficines es traslladen constantment, tant si és a un nou edifici o magatzem, per satisfer una demanda més gran com si es redueix a unes instal·lacions més petites perquè la major part del personal s'ha traslladat a distància per donar suport a un comerç electrònic més gran. Per això, estar preparat per a un gran trasllat sempre és una bona idea. Hi ha algunes coses que pots fer per preparar-te amb antelació. Per exemple, invertir en mobles modulars que es puguin traslladar i empaquetar fàcilment, i mantenir la paperassa segura en armaris portàtils serà de gran ajuda. Tot i això, quan arribi el moment d'empaquetar físicament la teva oficina i transportar-la, probablement serà el moment de trucar als professionals. Els professionals del trasllat d'oficines i comerços disposen de tot l'equip capacitat, així com de recursos i eines per fer tot allò que necessites.

Consells per dur a terme un trasllat d'oficina o comerç amb èxit

Si vols anar al gra i aconseguir que la mudança de la teva oficina o comerç es dugui a terme amb el màxim èxit possible, hem recopilat alguns consells importants per tenir en compte a l'hora de mudar la teva empresa.

Prepara't amb tres o sis mesos d'antelació

Sabem que no sempre es pot avisar amb mesos d'antelació abans d'un trasllat, però, si és possible, cal organitzar-ho amb molt de temps. D'aquesta manera, podràs dedicar-te tranquil·lament a examinar tot l'equip de la teva oficina i assegurar-te que saps què cal portar i què pots deixar. Si ja heu triat el vostre nou edifici d'oficines, aquests primers mesos són un bon moment per mesurar cada centímetre quadrat d'aquest. Si esteu reduint la mida de la vostra nova empresa, assegureu-vos de triar els mobles o l'equip d'oficina necessari. Com més coses et puguis treure del mig i menys hagis de traslladar, millor.

Informa amb antelació els teus empleats

Tots els teus empleats han d'estar al corrent de la mudança, però sobretot informa amb molta antelació el teu equip d'informàtica per garantir que el trasllat es faci correctament. Al cap ia la fi, una vegada estiguin a la nova oficina, les xarxes d'internet seran una de les primeres coses que necessitaràs perquè la teva empresa torni a funcionar. També és important tenir en compte que l'equip que els professionals d'informàtica utilitzen és un dels més fràgils i cars que probablement tinguis a la teva empresa. Per tant, és fonamental que els informàtics ho sàpiguen amb la major antelació possible perquè puguin començar els preparatius pel seu compte. De la mateixa manera, assegura't que tots els teus empleats aclareixin els seus escriptoris del tot. En una mudança de gran importància, cada centímetre quadrat i cada quilo de coses que es traslladen a compte.

Comproveu l'assegurança de l'empresa de mudances

La majoria dels edificis d'oficines i empreses ho exigeixen, però mai se sap gaire bé qui intenta passar-ho per desapercebut. Per assegurar-te que no seràs víctima d'una estafa, pren-te un moment per demanar a la teva empresa de mudances que t'enviï tota la documentació relacionada. Cal esperar que no l'hagis d'utilitzar, però és possible que et demanin que la proporcionis en diversos moments i, per descomptat, si passa algun imprevist. Per això, si sol·licites i reps el document de l'assegurança de mudança amb antelació i saps exactament on és, és una cosa menys de la que preocupar-te si passa un esdeveniment desafortunat.

Assegureu-vos de tenir una logística per a la mudança

A molts edificis d'oficines no es permeten les mudances durant l'horari laboral per cortesia amb altres empreses que hi treballen, per la qual cosa és possible que et vegis obligat a esperar fins a les nits o els caps de setmana per completar el trasllat del teu empresa. De la mateixa manera, hi pot haver restriccions pel que fa al lloc on pots aparcar un camió de mudances gran. D'altra banda, si el teu nou edifici d'oficines disposa d'algun tipus de moll de càrrega, localitza'l com més aviat millor i comunica-ho clarament a l'empresa de mudances, ja que és probablement una bona estratègia per a la descàrrega. Així mateix, abans que es produeixi la mudança, esbrina quines parts de la papereria de la teva empresa s'hauran d'actualitzar, i quan, perquè el trasllat sigui el més fluid possible. Al cap ia la fi, no voldràs quedar-te amb materials obsolets i perdre el negoci o confondre els clients. Si és possible, feu que us preparin material de papereria amb la vostra nova adreça i envieu-lo a la vostra nova ubicació perquè arribi abans que tu. Parla amb el teu dissenyador de pàgines web i el teu equip de xarxes socials per fer l'actualització pertinent. Si no, t'arrisques a confondre els clients just quan estàs intentant establir un mercat en una nova zona.

Trieu sàviament una empresa de trasllats d'oficines i comerços

Finalment, si estàs decidit a treballar amb un professional per realitzar la teva mudança en lloc d'haver de fer-ho tu mateix, primer has de fer la feina difícil d'escollir una empresa. Això en si mateix pot ser una tasca complicada, així que assegura't que estàs llest per llançar abans de començar. La teva empresa de mudança serà una peça clau per garantir que el procés sigui tan problemàtic com sigui possible. Així que fes els teus deures quan en busques una, demana referències i tingues tot llest per a una experiència sense estrès.

Pressupost trasllats d'oficines i comerços