Oferim Guardamobles Barcelona al millor preu. Al nostre guardamobles o trasters trobareu diferents contenidors que s'ajustin a cada necessitat pel temps que ho necessitis, ja siguin setmanes, mesos o anys a preus molt ajustats. Per exemple es pot utilitzar el magatzem o guardamobles a Barcelona mentre es fan obres o reformes de pintura, reparacions, o li lliuren les claus del seu nou pis.

En cas que es necessiti recuperar alguna de les seves pertinences li preparem el contenidor per al dia acordat. Oferim Total seguretat i vigilància els 365 dies de l'any. , obres d'art, pianos, equips informàtics, etc. Per això, estem segurs que un cop acabi el trasllat al vostre pis, empresa a Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida o qualsevol altra ubicació de Catalunya o Espanya, quedarà satisfet amb la nostra feina.

Magatzem de Guardamobles Barcelona

Cuidem els seus mobles i estris amb la major cura i detall. Sabem que als nostres clients els preocupa el tracte que rep el seu mobiliari, igual que altres objectes delicats que es tenen en gran estima. Per això només utilitzem els millors sistemes d'embalatge per a les seves pertinences.

Disposem de mantes, precintes de diverses característiques, paper bombolla, paper cartró, caixes de diverses mides i formats, per adaptar els empaquetats a les necessitats de cada usuari i poder garantir la conservació de totes les seves pertinences i portar a fer el trasllat a la seva destinació sense sobresalts.

Guardamobles a Barcelona

La majoria de les persones a Barcelona que recorren als guardamobles ho fan per manca despai. Ja sigui que tinguis molt de desordre a casa, estiguis canviant-te d'habitatge o reformant el teu pis, l'emmagatzematge de mobles pot ajudar-te a fer un balanç del que tens i t'ajuda a crear una mica de espai addicional a casa teva. No obstant això, quan es tracta de guardamobles, cal tenir en compte una sèrie de coses per assegurar-te que els teus valuosos mobles estan segurs, nets i protegits. Encara que no tothom coneix la forma correcta de desar els mobles, som aquí per ajudar-te, així que segueix llegint la nostra guia per guardar els mobles, amb els millors consells per assegurar-te que les teves peces durin el major temps possible.

Consells per seleccionar el millor guardamobles a Barcelona

1- Identifica les necessitats d'emmagatzematge

Abans de començar, busca el material dels teus mobles i identifica què necessites per mantenir-los en bon estat. Hi ha molts factors que cal tenir en compte, així que sempre és millor investigar. Si vols prescindir de la investigació, pots centrar-te en els mètodes més pràctics dels articles més sensibles. No hi ha res de dolent a guardar una taula de cafè de metall i vidre en un contenidor. No obstant això, no es pot dir el mateix si es guarda un escriptori de caoba en un soterrani humit. En general, voldràs evitar les temperatures extremes, la humitat i el pes innecessari als teus mobles, especialment els fabricats amb fusta. Mentrestant estigui emmagatzemat a llarg termini, també voldràs tenir cada article embolicat o, com a mínim, cobert per protegir-lo de les ratllades, la pols i la humitat.

2- Cerca un guardamobles a prop teu

L'ideal és trobar un guardamobles de fàcil accés i on tu siguis la única persona que pugui accedir a la teva unitat individual. Per trobar guardamobles a prop teu, pots utilitzar Internet i localitzar el més proper a on siguis. Si creus que necessitaràs ajuda per descarregar els estris més grans, comprova si el magatzem de guardamobles que has triat té característiques com a accés a la sala amb conductor, unitats amb entrada de doble porta, passadissos amples i ascensors, o unitats a la planta baixa amb molls de càrrega.

3- Confirma que l'espai és segur per desar els mobles

Assegureu-vos que, on sigui que guardis els teus mobles, tant la propietat com les unitats siguin segures. Això vol dir que la teva unitat tingui un pany, que tu unitat tingui una alarma, que l'alarma de la teva unitat realment funcioni, i que la teva unitat estigui monitoritzada perquè la propietat té càmeres d'enregistrament digital, i si és possible vigilància les 24 hores del dia. Pregunta també per les portes i sobretot, assegura't de llogar un espai on les parets arribin al sostre. La seguretat ha de ser la teva prioritat número u, i també hauria de ser la del teu proveïdor de emmagatzematge.

Com emmagatzemar correctament els mobles

1- Neteja els teus mobles abans d'emmagatzemar-los

Això no és només per facilitar-te la vida a l'hora de descarregar la teva unitat. Netejar a fons els teus mobles abans de guardar-los és vital si vols que es mantinguin a bon estat. Qualsevol font d'humitat o floridura només empitjorarà amb el temps, així que assegura't que els teus mobles estiguin completament lliures de brutícia i totalment secs. També has d'eliminar les molles de menjar o altres restes; si penses guardar un sofà, per exemple, assegura't de treure-li els seients i aspirar tots els racons. Si sospites que algun dels teus mobles de fusta té corc o altres plagues, fes que ho tractin abans de guardar-ho, o podran infestar també les teves altres pertinences.

2- Desmunta el que puguis

El següent que has de fer és separar els mobles que pots desmuntar dels que no. Es tracta de preservar l'espai, així que desar-los de manera que ocupin poc espai. Fins i tot si amagues caixes a sota o guardes els articles al calaix, és molt poc eficient quan poden ser una fracció de la mida quan es desmunten. Desmunta el que puguis per poder ficar més articles a la teva unitat i guarda'l a la caixa original, si encara la tens, o en busca una de nova. Recordeu-vos d'incloure els cargols, perns i volanderes en un recipient petit i etiquetatge, perquè puguis tornar a muntar fàcilment quan els necessitis.

3- Embolica els teus mobles

Utilitza paper de bombolles o embuatat per protegir els objectes delicats, com els taulers de vidre de les taules o els miralls. Inverteix en uns llençols per la pols per cobrir els objectes més grans i evitar que la pols es dipositi en ells, o utilitza llençols i fundes nòrdiques velles. Evita utilitzar fundes de plàstic, ja que poden atrapar la humitat persistent.

4- Mantingues els teus mobles allunyats del terra

Quan tinguis tot llest per portar els teus mobles a la unitat de emmagatzematge, col·loca una capa protectora a terra per elevar els teus mobles i protegir-los. Pots col·locar una lona o un cartró a terra, o utilitzar palès si els tens.

5- Procura un emmagatzematge eficaç dels mobles

Els articles grans, com els matalassos i els sofàs, s'han de guardar en posició vertical i al voltant de la vora del teu guardamobles per deixar espai als articles més amples o pesats. De la mateixa manera, guarda els quadres i els miralls en vertical per evitar que es facin malbé amb el temps. Si és possible, tracta de preveure si necessitaràs treure alguns articles abans que altres, i col·loca aquests articles més a prop de la porta per facilitar-ne l'accés. També, assegura't de deixar sempre un passadís per poder accedir a la part del darrere i als costats de la teva unitat. Intenta mantenir la teva unitat de guardamobles neta i organitzada per protegir els teus pertinences i perllongar la seva vida útil. Si intentes ficar més i més coses, corres el risc de tombar-les, doblegar-les i causar altres danys. Així que assegura't de triar una unitat de guardamobles a Barcelona de la mida adequada per a la quantitat de mobles que tens.

Sol·licitar pressupost de Guardamobles