Consells a l'hora de contractar una empresa de mudances

Demana referències als teus amics i familiars

A Mudances la Barcelonesa et recomanem a l'hora de contractar l'empresa adequada demanar recomanacions a persones de la teva confiança. El teu agent immobiliari, els teus companys de feina i els teus amics et poden suggerir una bona empresa, i també poden tenir idees sobre quines hauries d'evitar.

Obtingueu pressupostos per escrit

Tenir un pressupost per escrit garanteix que els preus que rebis de cada empresa de mudances siguin tan exacte com sigui possible, alhora que et dóna l'oportunitat de saber més sobre els serveis que ofereixen.

Mudances a Sabadell econòmiques

Es sincer amb l'empresa

Assegureu-vos de mostrar a l'empresa de mudances totes les caixes, mobles, roba i pertinences que t'agradaria que transportessin per tu. Si bé una empresa professional no pot obligar-te a pagar més el dia de la mudança per traslladar els articles que van ser inclosos al teu pressupost, si pot negar-se a traslladar qualsevol cosa que tu no hagis revelat amb antelació i que no hagin inclòs a l'acord escrit .

Pregunta pels càrrecs addicionals

A ningú li agraden les sorpreses el dia de la mudança, així que assegura't de preguntar sobre qualsevol càrrec extra, com a recàrrecs per combustible, per parades addicionals i per equips que podrien afegir-se a la teva factura final.

Considera la possibilitat d'utilitzar serveis d'embalatge

Si ets com la majoria de la gent, segurament t'aterreix la idea d'haver d'empaquetar totes les pertinences. Busca una empresa de mudances amb serveis d'embalatge i empaquetatge; aquesta opció pot alleujar l'estrès de la propera mudança.

Parla de la cobertura de l'assegurança

Pregunta per la protecció de l'assegurança per a les teves pertinences i assegura't d'obtenir els detalls de la cobertura per escrit. També hauríeu de comprovar si la vostra pòlissa d'assegurança de la llar s'aplica mentre els articles estan en trànsit cap a la vostra nova destinació.

Comprova les referències

Una empresa de mudances professional estarà orgullosa de la seva reputació, i estarà encantada de proporcionar referències de clients anteriors. Preneu-vos el temps necessari per comprovar-les, ja que la reputació, i no només el preu, hauria de ser un factor a tenir en compte en la teva decisió final.

L'experiència compta

Tot i que pot ser temptador contractar una empresa de mudances que ofereix preus mínims, és important saber que aquest sector és ple d'empreses sense llicència que no tenen experiència. Busca'n una que compti amb les referències i experiència necessàries per fer bé la feina.

Investiga

Pregunta sota quins noms opera l'empresa de mudances, després comprova aquests noms mitjançant una cerca en línia i posant-te en contacte amb la seva oficina local a Sabadell. Recordeu que contractar l'empresa de mudances adequada pot fer que la transició a la vostra nova llar sigui una experiència senzilla i sense estrès, així que assegureu-vos de dedicar temps a investigar i triar una opció en què puguis confiar.

Com fer una mudança sense estrès

Durant una mudança, hi ha el risc que moltes coses puguin sortir malament. Amb tants aspectes a considerar, no hi ha una guia única que proporcioni instruccions detallades per a cada situació que pugui sorgir durant el procés. Cada persona tindrà diferents requisits o desafiaments. Tot i això, hem compilat alguns consells importants per a la majoria dels casos, que t'ajudaran a superar el procés de manera una mica més fàcil, ràpida i fluida.

Necessites una llista de control de la mudança

Una llista de compra sempre és molt útil quan cal anar al supermercat, així mateix ho és una llista de control de la mudança. Escriu un pla dacció clar per a cada habitació. Això permetrà saber quantes caixes, temps i esforç necessitaràs. Amb aquesta informació podràs reclutar ajudants per tenir tot llest i organitzat pel dia del trasllat.

Comença a empaquetar com més aviat millor

Empaquetar casa teva sempre serà una feina que et portarà més temps del que esperes, així que comença com més aviat millor. Comença amb les habitacions i objectes que es fan servir amb menys freqüència, per guanyar més temps i que el procés sigui molt més fàcil.

No t'ho portis tot

No hi ha millor moment que la mudança per reavaluar les teves pertinences i emprendre una neteja a fons. No obstant això, si empaques massa tard, pots tenir la temptació de ficar-ho tot en caixes i preocupar-te després. Però si fas una gran neteja abans, estalviaràs temps i diners. Sé tan despietat com puguis a l'hora de netejar i classificar les teves pertinences. Estaràs agraït quan no hagis de pagar per emplenar una altra furgoneta amb caixes de coses que no necessites.

Embala els objectes fràgils.

Per a qualsevol article fràgil que empaquis, hauràs d'utilitzar molt de paper agrupat i encoixinat. Mai col·loquis aquests objectes en caixes lliurement sense una mica d'amortiment addicional. Dedica temps a embalar-los correctament per estalviar-te estrès a llarg termini.

Etiqueta les teves caixes

Moltes vegades aquest consell s'oblida fàcilment a causa de l'estrès ocasionat per una mudança. Però quan et trobis amb una nova llar plena de caixes genèriques de color marró, t'alegraràs d'haver-te pres la molèstia d'escriure'n el contingut. Fes servir un retolador per col·locar els noms a les caixes i també pots afegir una llista als costats amb els objectes que van a dins, ja que serà més fàcil a l'hora d'organitzar-ho tot a casa teva. En general, hi ha moltes empreses de mudances a Sabadell per triar. Abans de seleccionar una tingues en compte aquests consells importants. D'aquesta manera us assegureu de tenir una mudança segura i tranquil·la.

Sol·licitar Pressupost Mudances Sabadell