La nostra empresa disposa dels millors mitjans de transports per al trasllat dels seus objectes personals o mercaderies a qualsevol destinació que ens proposi.
Actualment disposem d'una flota de vehicles de diferent tonatge condicionats especialment per al transport de mobles i objectes de tota mena.
Tots ells són vehicles encoixinats interiorment i estan proveïts de tot tipus de material necessari (caixes, precintes, plàstic bombolla, mantes, cordes, etc..) per assegurar un bon servei i seguretat.

El nostre sistema d'elevació va dels 25 als 40 metres d'alçada.
Camions especials, amb trapa elevadora.
Elevador portàtil de mobiliari per façana.
Mercaderia totalment assegurada, assegurança de responsabilitat civil i contractes corresponents a cada servei.
comptem amb camions especialment adaptats per poder transportar estris i immobles delicats de qualsevol tipus.

Serveis que oferim a les nostres mudances

Els serveis de mudances de particulars i empreses a Barcelona, Tarragona, Girona o qualsevol altra població són les següents:
- Càrrega i descàrrega de mobles, estris i tota mena d'objectes com puguin ser sofàs, o llits per escales o ascensor.
- Embalatge protector per a un trasllat segur.
- Tramitació de permisos per aparcar i gestionar la mudança a zona municipal.

Si necessites fer un trasllat en breu, pots posar-te a contacte amb nosaltres i et farem un pressupost tancat sense compromís.

Mudances des de Barcelona

Mudar-te a qualsevol lloc no és una tasca fàcil, però mudar-te a una gran ciutat pot presentar els seus propis mals de cap. Fins i tot després d'haver signat el contracte de lloguer o de l'habitatge, cal treure's de sobre la part de la mudança. Com més gran sigui la ciutat i més urbana sigui la teva ubicació, és probable que hagis de bregar amb el trànsit complex, els conductors agressius i les condicions de aparcament que ja són prou complicades per als cotxes, per no parlar dun gran camió de mudances. Però sens dubte hi ha maneres d'alleujar tot aquest estrès i tensió. Amb aquest objectiu en ment, hem elaborat aquesta llista de comprovació per a la mudança a una nova ciutat que inclou la preparació, així com l'elecció de les opcions de reubicació adequades per satisfer les teves pròpies necessitats. Tant si penses fer una mudança de Barcelona pel teu compte, com si optes per una empresa de mudances professional, aquests consells t'ajudaran a superar el dia de la mudança amb un mínim de problemes, perquè puguis començar a gaudir aviat de tot el que t'ofereix la teva nova llar.

Consells per fer una mudança còmoda des de Barcelona

1- Alleugereix la càrrega

L'última cosa que vols fer és empaquetar caixes plenes de coses que no utilitzes. Pren-te uns dies per analitzar el contingut de totes les habitacions i armaris. Si fa anys que no uses alguns electrodomèstics o acumules roba que mai et poses, ara és el moment de regalar coses o fins i tot vendre-les per aconseguir un diners extra. Si teniu objectes de valor, publiqueu un anunci gratuït en línia. Però si fer fotos, crear anuncis i respondre les preguntes no et val la pena, empaqueta algunes caixes i dona els articles que no utilitzes. Tens pressa? Posar a la venda articles és una forma segura de treure-te'ls de sobre en poc temps. En el cas dels articles més grans, com ara sofàs, matalassos o electrodomèstics extragrans, pots consultar amb una organització benèfica local o amb el servei de recollida de mobles de l?ajuntament per veure si fan una recollida gratuïta darticles voluminosos. Quan hagis acabat de reduir la quantitat d'estris de casa teva, estàs llest per començar a empaquetar les teves pertinences.

2. Analitza la teva nova llar abans de presentar-te amb un camió

Si et mudaràs a una ciutat, demana al gestor de l'habitatge detalls sobre la mida i la amplada dels passadissos i les portes. Mudar-te a un edifici d'apartaments té els seus propis reptes. Mentre que els apartaments més nous i moderns tenen grans ascensors i passadissos, els més antics poden variar molt a mida i espai. Alguns edificis tenen fins i tot mapes amb les dimensions de cada habitació. Això pot ser molt útil per evitar sorpreses el dia de la mudança. Així t'assegures, per exemple, que el teu sofà pugui passar per portes estretes i per cantons esmolats. El darrer que vols és que el teu armari es quedi encallat el dia de la mudança. En el cas dels pisos sense ascensor, assegura't de saber quants trams d'escales hauràs de pujar per poder avisar els encarregats de la mudança o els amics que et ajudaran. Consulta si hi ha un muntacàrregues per facilitar la feina. En cas d'edificis d'apartaments o condominis de gran alçada, programa una reunió amb l'administrador de finques de l'edifici per demanar consell sobre la mudança. És possible que pugueu reservar temps en un dels ascensors o utilitzar una plaça daparcament especial el dia de la mudança.

3. Defineix el dia de la mudança

En lloc de deixar la teva antiga casa el dia 31 i córrer a mudar-te el dia 1, parla amb el teu actual i nou propietari per aconseguir dates flexibles. Afegir uns dies al principi o al final del contracte pot fer que el dia de la mudança sigui molt menys estressant. Val la pena pagar una petita quota o uns dies més de lloguer per tenir una mica de marge el dia de la mudança.

4. Investiga la contractació de l'empresa de mudances

La decisió de contractar una empresa de mudances depèn molt de la teva situació individual. T'estàs mudant d'un apartament petit a un altre petit o tens una casa gran amb molts metres quadrats? Quants diners vols gastar a la mudança de Barcelona a Badalona, Sant Cugat, Hospitalet o qualsevol altra població? Prefereixes empaquetar i embolicar diligentment cada objecte tu mateix o pagar a algú perquè ho faci per tu? Prefereixes tenir un contenidor de mudança col·locat just a la porta de casa teva per poder prendre't el teu temps per carregar-ho? En resum, la teva decisió dependrà dels següents factors clau: El teu pressupost per a la mudança. La quantitat dobjectes que hagis de transportar. Les condicions d'aparcament i les normes de càrrega, tant al lloc d'origen com al de destinació. El teu calendari de mudances i el teu grau de flexibilitat. Si necessitaràs emmagatzematge. El teu temps disponible, la teva energia i les teues preferències personals. Tenint en compte aquestes condicions, ja et pots mudar a la capital espanyola. I una vegada instal·lat, hi ha algunes coses clau que no has d'oblidar.

Canvia la teva adreça

És fàcil oblidar-se d'aquest pas fonamental en l'enrenou del trasllat a una altra ciutat, però és molt important. Assegureu-vos de canviar la vostra adreça al vostre banc i als serveis de subscripció quan facis una mudança de Barcelona.

Uneix-te a alguns grups socials

Mudar-se a una nova ciutat pot ser emocionant i solitari alhora. És possible que et mudes a un lloc on no coneixes ningú. Unir-se a un grup en xarxes socials, a una classe de ball oa un grup de senderisme pot ser una forma divertida conèixer nous amics.

Explora el teu nou barri

Una de les parts més emocionants de mudar-te a una altra ciutat és poder explorar. Llogueu una bicicleta o una moto, o simplement camina per descobrir parcs, restaurants i cafeteries de moda al teu barri. En poc temps tindràs una llista de nous llocs favorits i nous amics amb què anar.

Pressupost transport de mobles