Empresa de mudances a Barcelona d'àmbit local i nacional (Barcelona-Lleida-Tarragona-Girona, fins a Madrid). Pressuposts gratuïts i tancats sense compromís. Preus competitius en relació qualitat-preu. Segur de mercaderies. Assegurança de Responsabilitat Civil. Segur de Manipulació: Opcional. Guardamobles per mesos. Flota de camions propis adaptats per a cada necessitat. Serietat i professionalitat en el servei.

"Empresa de mudances a Barcelona al vostre servei i atenent les vostres necessitats des de l'any 1952". Al llarg d'aquests anys i gràcies a l'experiència obtinguda, ens hem convertit en grans especialistes a l'hora d'organitzar i dirigir els treballs habituals en un canvi de pis, casa, empresa, oficina o nau industrial.

Mudances a mida

Com que una mudança mai no és igual a una altra, ens assegurem valorar i tractar cada treball que realitzem de forma personalitzada. Per això concertem una primera visita en què el nostre comercial pren bona nota dels treballs a realitzar en el trasllat, els dubtes que puguin inquietar el nostre client. Oferim un pressupost de mudança tancat, fet a mida i donant solució adequada cada vegada a les necessitats derivades de la seva mudança.

Realitzem el trasllat de pisos complets, oficines, empreses, naus industrials i el muntatge i desmuntatge de stands per a Fires i Congressos. El nostre personal compta amb àmplia experiència muntant i desmuntant mobles, dormitoris, salons, entre d'altres. Si et trobes a Barcelona i realitzaràs una mudança ben aviat no dubtis a contactar amb nosaltres. Pots veure les opinions dels nostres clients a Google My Business.

Pressupostos: Els nostres pressupostos són senzills i clars, confeccionant amb detall l'inventari de les seves pertinences així com les condicions particulars de la seva mudança.

Empresa de mudances a Barcelona i Catalunya

Ens desplacem per tota la geografia catalana, especialment per Barcelona capital, Hospitalet de Llobregat, Badalona, ​​Terrassa, Sabadell, Cornellà de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, i Sant Cugat del Vallès, (consulteu la població), realitzem trasllats a qualsevol punt amb total seguretat i complint totes les normatives de cada població, per assegurar un servei professional i sense complicacions.

Empresa de mudances a Barcelona

La mudança és una tasca important i que, en general, pot ser extremadament estressant. Això és especialment cert si fas aquest procés pel teu compte, sense cap empresa de mudances. Per això, moltes persones opten per contractar una empresa de mudances professional i de servei complet perquè gestioni i transporti les seves pertinences. Els professionals de la mudança poden facilitar i simplificar la transició de l´antiga casa a la nova. A més, ofereixen serveis com l'embalatge, el desembalatge, el desmuntatge, el remuntatge i fins i tot l'emmagatzematge dels teus mobles. No hi ha un pla exacte per contractar una empresa de mudances, però informar-te pot ajudar-te a estalviar temps i diners i evitar una catàstrofe durant el procés. A continuació, et deixem alguns consells que t'ajudaran a considerar què has de buscar en contractar una empresa de mudances i com contractar bons transportistes perquè s'ocupin dels detalls del proper trasllat a Barcelona.

Consells a tenir en compte a l'hora de contractar una empresa de mudances

1- Has de saber quins serveis de mudança necessites

El tipus de mudança, la mida i la distància determinaran quina empresa de mudances és la més adequada pel teu trasllat. Hauràs de decidir si busques unes mans extra per ajudar-te o si necessites una empresa de mudances amb servei complet que vingui, embale les teves coses, les transporti i les descarregui. Recorda tenir en compte que com més serveis o temps necessitis, més cara serà la mudança.

2- Cerca referències

Un pas intel·ligent a l'hora de contractar una empresa de mudances és demanar una recomanació a un amic, familiar o professional immobiliari. Si coneixes algú que hagi contractat recentment una empresa de mudances, posa't en contacte amb ell i pregunta-li per la seva experiència a la mudança. Si l'experiència ha estat bona, potser considereu la possibilitat de contractar la mateixa empresa. Sempre es pot confiar més en una experiència de primera mà que en qualsevol ressenya en línia. D'altra banda, si no coneixes ningú que hagi contractat una empresa de mudances en el passat, aleshores pots comprovar les ressenyes de les empreses en línia. És la segona millor opció. És important saber què diuen els clients anteriors sobre els serveis de mudança que pretens utilitzar. Assegureu-vos d'esbrinar si les empreses són dignes de confiança, acurades, corteses, puntuals i assequibles.

3- Demana pressupostos

Una companyia de mudances íntegra realitzarà un registre de totes les teves pertinences per determinar el pes i el volum del teu trasllat. El preu estimat ha de ser detallat i precís; assegura't de revisar tots els teus llocs demmagatzematge com armaris, calaixos i garatges. Tant si es tracta d'una mudança local com d'una mudança de llarga distància, el preu estimat de l'empresa de mudances es basa en gran mesura en el pes de les pertinences i la distància que recorreran. Assegureu-vos d'entendre el pressupost d'inventari i que sigui el més complet i exhaustiu possible. Un gran consell per a la contractació dempreses de mudances és obtenir múltiples pressupostos de diverses empreses. Quan tinguis diversos pressupostos, el més fàcil per a tu serà seleccionar l'oferta guanyadora. La teva decisió sobre l'empresa amb què et quedaràs s'ha de basar en més factors a més d'unes tarifes ajustades.

4- Cerca senyals d'alarma

Malauradament, no tots els serveis professionals de mudances són honestos, i alguns poden intentar estafar-te. És molt important tenir cura a l'hora de contractar l'empresa de mudances. D'aquesta manera, podràs mantenir-te allunyat dels intents de frau a les mudances. Has de prestar atenció als senyals d'alarma següents:
  • Pressupostos baixos. Aquest és el tipus d'estafa més freqüent a les mudances. Si el preu és molt baix, és important comparar-lo amb altres empreses i amb les referències dels teus coneguts per saber si és massa bo per ser veritat. Les empreses de mudances enganyoses utilitzen aquesta tàctica per assegurar més feines de mudança, i després augmenten els preus considerablement una vegada que tenen les teves pertinences al seu poder.
  • Falta de llicència o assegurança. No voldràs lliurar les teves preuades pertinences a cap servei de mudances que no tingui llicència. Una llicència de mudances no es dóna a qualsevol; una empresa ha de complir certs requisits per obtenir-la. Un daquests requisits és lassegurança. Totes les empreses de mudances legítimes estan obligades a assumir la responsabilitat pel valor dels béns que traslladen.
  • No fan un contracte. Mai contractis una empresa de mudances sense un contracte. Aconsegueix absolutament tot per escrit. El pressupost i qualsevol altra despesa addicional han de figurar, així com les dates de recollida i entrega.
  • Llegeix el teu contracte i assegura't que totes les teves pertinences estan llistades. Ja que en cas que alguna cosa surti malament, no pots presentar una reclamació per alguna cosa que no aparegui a la llista de l'inventari.

5- Estigues preparat per a la mudança

La contractació d'una empresa de mudances no és només perquè vinguin i facin tota la feina. Encara que la majoria de les empreses de mudances tenen serveis d'empaquetat, encara hi ha algunes coses que has de fer per assegurar-te que la mudança vagi tan bé com sigui possible. El dia de la mudança, tu o algú de la teva confiança hauríeu de ser-hi per indicar a l'empresa de mudances on col·locar els objectes i respondre qualsevol pregunta que puguin tenir. Això us estalviarà temps i diners durant el procés. Un cop realitzada la mudança, és important que revisis cada caixa i els teus articles per veure si hi ha algun mal. Els danys han de ser reportats ràpidament. Les empreses han d'acceptar o denegar la reclamació en un termini establert des que reben la reclamació per danys.

Conclusió

Una mudança no ha de ser estressant. La clau de l'èxit és aconseguir una empresa on puguis confiar per dur a terme una feina excel·lent. Tot i així, has de fer els teus deures sobre les opcions que t'han recomanat els teus amics i familiars. Sempre que busquis una empresa de mudances, assegura't que sigui a prop de la teva localitat. Això promou una millor responsabilitat i s'elimina completament la por d'aconseguir una empresa de mudances deshonesta.

Sol·licitar pressupost empresa mudances