A Mudances La Barcelonesa estem orgullosos de ser una de les empreses de mudances barates a Barcelona amb més Solera.

Gràcies a l'excel·lent qualificació del nostre personal, us podem oferir els següents serveis:

 • Canvi de pisos complets: Ens encarreguem de desmuntar-muntar tots els seus mobles i fins i tot realitzem petits retocs per ajustar els seus mobles al nou domicili.
 • Fem petits trasllats: Doncs no sempre ens portem totes les coses al nostre nou domicili.
 • Moviment intern per motius de reformes: Podem canviar de lloc els seus mobles o bé emmagatzemar-los temporalment fins que hagin acabat les reformes.
 • Servei de Guardamobles a Barcelona durant tot el temps que ho necessiti amb màxima seguretat i vigilància 24h.
 • Trasllat d'oficines a Barcelona: canviem des de petits despatxos a grans empreses, els visitem i organitzem la seva mudança perquè tingui el menor impacte a la seva feina.
 • Trasllat de naus industrials a Barcelona: traslladem tant la seva oficina com la seva maquinària, amb servei de Grua si cal.
 • Destrucció de documentació per empresa certificada per les normes ISO 9001, ISO 14001 i UNE 15713.
 • Trasllat de Pianos Barcelona: amb personal especialitzat.
 • Trasllat d'obres d'art: cuidem l'embalatge amb material especial.
 • Muntatge d'estands a fires i esdeveniments: Muntem i desmuntem els seus estands amb rapidesa i eficàcia.
 • Pintors Barcelona. Servei integral, ens encarreguem de recollir els seus estris amb la major cura, si cal desmuntem els mobles del dormitori, saló, despatxos, etc. i els guardem en un guardamobles amb vigilància 24 hores. Quan els nostres pintors hagin finalitzat la seva feina, tornem a portar les seves pertinences deixant tot tal com estava.

Sol·licita Pressupost de Mudances barates a Barcelona

També fem nacional (Barcelona-Madrid, Saragossa, València, Castelló, etc).

Disposem de plataforma elevadora per agilitzar la càrrega i la descàrrega d'objectes. Muntatge i desmuntatge de mobles amb les tarifes més econòmics del mercat.

Empresa de transports amb molts anys d'experiència, des de 1952. Sol·licita Pressupost tancat sense compromís, prestem serveis tant a particulars com a empreses amb total professionalitat.

Com faran la meva mudança?

No importa la mida i el total dels estris i objectes, el trasllat es realitza en base a aquestes característiques:

Organització del servei.

Primerament planifiquem la millor ruta possible a través del GPS, Apps de Mapes i destí, previsió del temps, peatges que puguem trobar etc. Per oferir un horari d'arribada al més exacte possible.

Origen, tipus de mudança i destinació:

 • Origen per començar el transport, si és pis, casa, xalet, oficina, empresa, nau industrial etc, si compta amb ascensor, o altres zones de càrrega i descàrrega.
  Com més informació tinguem més àgil serà el servei.
 • Càlcul del nombre de bonys, muntatge i desmuntatge de mobles i armaris, embalatges, cintes, caixes etc.
 • Destinació per portar els estris, similar al punt d'origen, si és pis, oficina, xalet, empresa, nau industrial etc, i si compta amb ascensor, a més de conèixer les possibles ubicacions per realitzar la càrrega i descàrrega amb la major eficiència.

No és imprescindible donar aquests detalls per fer un pressupost orientatiu, encara que com més dades tinguem més podrem ajustar la tarifa del pressupost final.

Qui som? sobre Mudances la Barcelonesa

Des del 1952 al seu servei. Som especialistes en grans i petits trasllats de pisos, cases, xalets, oficines, empreses i naus industrials.
Perquè els nostres clients gaudeixin de total tranquil·litat, ens encarreguem d'atendre de forma personalitzada cada detall del seu trasllat, oblidi's de l'estrès que suposa organitzar tantes coses i deixi en mans professionals l'organització i el desenvolupament del seu trasllat.

Qui farà el trasllat dels meus estris?

Aprofiteu l'àmplia experiència i professionalitat del nostre personal, disposem de conductors experimentats, mossos per càrrega i descàrrega, embalatges de totes les mides.
Garantia per als objectes més delicats, com ara gerros, cristalleria o vaixelles.

També transportem objectes delicats com puguin ser quadres valuosos, o fins i tot objectes voluminosos com a pianos.
Consulti'ns sense compromís.

Com puc aconseguir el pressupost per a mi mudança?

Els nostres pressupostos són senzills i clars, confeccionant amb detall l'inventari de les seves pertinences així com les condicions particulars de la seva mudança.

Pot contactar amb nosaltres mitjançant els telèfons: 934 238 918 / 669 14 02 25, a l'email: [email protected] i des del nostre formulari de contacte.

Quants Metres cúbics es necessiten per fer un trasllat amb cotxe o camió?

Hi ha diverses maneres de desplaçar els estris depenent principalment dels metres cúbics que es carregaran.

A Camió: quan el volum és més gran que 20 metres cúbics (que correspon aproximadament a un pis, de 3 o més habitacions):

En general, aquest tipus de trasllats necessiten una companyia de mudances i el temps estimat per acabar-lo depenent de la destinació (si és Barcelona capital, Barcelona província, nacional o Portugal), i els tipus d'estris (si cal muntar i desmuntar molts mobles, si són molt delicats, o molt pesats (pians per exemple).

A Cotxe: quan el volum és de fins a 20 metres cúbics (que correspon a un pis o apartament d'1 o 2 habitacions).

El trasllat amb cotxe d'un pis de 2 habitacions requereix generalment el lloguer d'un vehicle de càrrega i tres persones (una per vigilar i col·locar la mercaderia i dues per pujar-la fins al pis, casa, xalet, oficina o empresa.

/p>

Ens busquen amb: embalatge d'objectes, mudances i transports barates, pressupost gratuït i sense compromís, rep pressupostos, servei de transport, mudances urgents i barates, port mudança econòmic, mudança econòmica Barcelona per a particulars i empreses, mudances Barcelona barates, muntatge de mobles i tornar a muntar-los, transport de mobles, demana el teu pressupost per a mudances d'oficines, ports econòmics, tipus de mudança, mobles trasllats.

Per què escollir La Barcelonesa?

 • Portem al vostre servei i atenent les vostres necessitats a l'hora de realitzar la vostra mudança des de l'any 1952.
 • Al llarg d'aquests anys i gràcies a l'experiència obtinguda, ens hem convertit en grans especialistes a l'hora d'organitzar i dirigir els treballs habituals en un canvi de domicili, pis, xalet, oficina, empresa o nau industrial .
 • Disposem d'assegurances per a tot tipus d'objectes com ara pianos i objectes de valor com les joies.
 • Tenim una flota de vehicles de divers tonatge condicionats exclusivament per al transport de mobles i estris de tota mena.
  Els nostres vehicles estan degudament encoixinats al seu interior i disposen a més de tot el material necessari (caixes de diverses mides, precintes, plàstic amb bombolles per encoixinar els objectes més delicats, mantes, caps, etc..) i així assegurar un servei perfecte amb total seguretat i garantia.
 • El nostre sistema d'elevació aconsegueix elevar o baixar els estris des dels 25 als 40 metres d'alçada per a un servei àgil, ràpid i evitar fregament en baixar els objectes per l'escala (cants principalment).

Per qualsevol dubte o suggeriment no dubteu a contactar amb nosaltres, estarem encantats d'assessorar-vos en un tema tan delicat com el trasllat d'objectes personals.

Pressupost servei de mudances