Tots tenim moments a les nostres vides en què prenem dreceres. Moments en què no posem tots els punts sobre les ies. I un dels moments en què no hem de prendre dreceres és quan contractem una empresa de mudances. Per això, t'has de prendre el teu temps i investigar una mica per poder evitar els errors següents.

Errors que cal evitar en contractar una empresa de mudances a Granollers

Contractar l'empresa de mudances més barata

Una mudança comporta moltes despeses, per la qual cosa és intel·ligent vigilar el teu pressupost. També és intel·ligent obtenir diversos pressupostos per a la teva mudança i així poder comparar preus. Tot i això, no sempre et convé optar pel preu més barat. A la nostra empresa, mudances La Barcelonesa t'oferim el pressupost sempre tancat per a més garantia.

Has de tenir cura amb els preus excessivament baixos, ja que solen ser un indici que lempresa és poc fiable. Hi ha fins i tot algunes empreses de mudances anomenades "deshonestas" que comencen amb un pressupost molt baix, i el dia de la mudança, afegeixen centenars o milers d'euros als costos de la mateixa i amenacen de subhastar les pertinences si no se'ls paga el preu.

No investigar la teva possible empresa de mudances

Les recomanacions de boca a boca són les més efectives. Així que esbrina si algú que coneixes ha treballat amb una empresa de mudances que recomanaria. Pregunta a les xarxes socials i segur que obtindràs algunes recomanacions. Quan tinguis un parell de pistes, consulta a internet per veure si l'empresa que estàs buscant està certificada i compta amb tots els requisits de selecció de les autoritats governamentals del país. Per tant, no reserveu la vostra mudança sense comprovar primer el lloc web de l'empresa.

No fer un estudi de la vivenda

Si voleu obtenir un pressupost exacte del que us costarà traslladar les vostres pertinences d'un lloc a un altre, necessiteu un estudi de la llar. Qualsevol empresa de mudances de renom et demanarà fer una inspecció de casa presencial o virtual. Durant la inspecció de la llar, els encarregats de la mudança examinaran: La mida i els tipus de mobles. Les dimensions de les habitacions que tens actualment i que tant estan moblades. L'interior dels teus armaris i robers. Les col·leccions especials o els articles d'alta gamma que poden requerir un servei de mudança especial i una valoració per a la seva cobertura. Si una empresa de mudances està disposada a donar-te un pressupost per telèfon, sense veure les teves coses, considera-ho senyal d'alarma. Això està vinculat amb els preus baixos que semblen massa bons per ser veritat.

No comunicar les teves necessitats de mudança a la teva empresa de mudances

Una mudança pot generar una extensa llista de coses a fer. No obstant això, un cop t'hagis decidit per una empresa de mudances, has de mantenir-la informada en la mesura del possible. Es sincer amb allò que cal traslladar i amb totes les dates relacionades amb el teu programa de mudança. Per exemple, has d'informar la teva empresa de mudances sobre: La data en què has de deixar la casa actual. Si traslladaràs electrodomèstics grans com rentadores, rentavaixelles, frigorífics, etc. Qualsevol problema daccés que pugui tenir lempresa de mudances: aparcament, horari de lascensor, etc. Articles especials que necessitin un embalatge especial: obres d'art, pianos, matalassos per dormir, taules de billar, etc. Qualsevol altra circumstància inusual que pugui afectar la teva mudança.

Malentendre com es protegeixen les teves pertinences

Les empreses que brinden serveis de mudança ofereixen diferents tipus de cobertura per danys i articles perduts. Es diu valoració, i és similar a una assegurança. Hi ha dos nivells de valoració que una empresa de mudances t'hauria d'oferir. La valoració completa és la millor opció i la que les empreses de mudances haurien d'oferir per defecte. Cobreix el cost total de qualsevol objecte que es faci malbé, perdi o destrueixi. Això vol dir que lempresa cobrirà completament les despeses de reparació o reemplaçament de qualsevol article. La protecció de valor alliberat només proporciona una quantitat específica de reemborsament per quilo. Tingues en compte que algunes empreses de mudances poc fiables utilitzen aquest nivell de valoració quan ofereixen el pressupost. És una altra raó per desconfiar de les ofertes super baixes. Els articles de gran valor, com ara les joies o les obres d'art, poden requerir un nivell addicional de protecció més enllà del que cobreix la valoració completa. Hauràs de comprovar a la pòlissa d'assegurança de la llar si aquest tipus d'objectes estan coberts. Una cosa important que cal recordar és que la protecció que s'obté de la valoració pot variar, depenent de si els articles són empaquetats per l'empresa de mudances o per tu mateix. El més habitual és que una empresa de mudances cobreixi totalment tot allò que els seus treballadors embalin i traslladin. Finalment, no signis res el dia de la mudança que renunciï al teu dret a reclamar per qualsevol dany. Disposeu d'un termini estipulat després del lliurament per presentar una reclamació.

Subestimar la feina que suposa empacar els articles

Tant si heu de pagar un lloguer més un dipòsit de seguretat com si heu de fer un desemborsament inicial per comprar una casa, la mudança pot resultar cara. Té sentit intentar reduir els costos en la mesura que sigui possible. Tot i això, molta gent subestima la feina que suposa empaquetar totes les pertinences. És possible que pensis a empaquetar tots els teus objectes amb lajuda dalguns amics i familiars. No obstant això, si no ho planifiques bé, pots acabar lluitant i no tenir prou temps, o prou caixes, per acabar abans del dia de la mudança. Fins i tot potser haureu de reservar un servei d'embalatge d'última hora amb l'empresa de mudances, si és que podeu aconseguir-ho. L'ajuda d'última hora pot costar més que planificar-la des del principi. És important ser conscient a l'hora de contractar una empresa de mudances a Granollers i assegureu-vos d'evitar els errors enumerats anteriorment. En fer-ho, els pots prevenir i tenir una experiència de mudança sense problemes.

Sol·licitar pressupost mudances Granollers