Pressupost Mudança Barcelona

Sense cap compromís. Treballem des de l'any 1952 oferint un servei de mudances àgil, professional i des de 150 €. Consulta les nostres valoracions positives a Google. Estem al teu servei (inclosos els caps de setmana) per a trasllats de pisos, oficines o naus industrials.

Per què escollir La Barcelonesa?

Oferim un servei professional i econòmic (des de 150€) i amb tracte familiar. Per nosaltres la satisfacció dels nostres clients i la cura dels seus estris són prioritaris Pressupost mudança Barcelona Clau en mà. Servei integral i flexible perquè no t'hagis de preocupar de res. Servei de Guardamobles Si a més de fer el trasllat vols pintar el pis o realitzar una petita reforma, a mudances la Barcelonesa disposem de trasters amb vigilància les 24 hores. Des de l'any 1952 Som una de les empreses amb més solera de Barcelona. Oferim la nostra experiència i saber fer gràcies a allò après junts durant tots aquests anys.

El pressupost és tancat?

Si, en un primer moment ens posem en contacte amb el client per valorar la feina a realitzar de manera precisa. Prenem nota dels metres cúbics necessaris per escollir el camió adequat, si cal el muntatge o desmuntatge de mobles, si la mudança és parcial (el client s'encarrega d'embalar-ho tot), o integral (nosaltres ens encarreguem de tot, clau en mà ). Pressupost mudança a Barcelona amb la millor garantia i protecció. Treballem tant per a particulars (pisos, cases, buidatge de garatges), com per a empreses (pimes, autònoms, mitjanes i grans empreses, naus industrials i institucions).

Alguns exemples de pressupostos que realitzem

1. Trasllat de pis des de Barcelona cabdal a una altra població de Catalunya. 2. Buidatge de nau industrial per cessament dactivitat. 3. Alta de guardamobles per poder fer una reforma de pintura al pis o simplement perquè l'espai al pis se'ns ha quedat curt. 4. Trasllat d'instrument musical de grans dimensions d'un lloc a l'altre. 5. Desmuntar i muntar mobles i dormitoris complets. 6. Muntatge i desmuntatge d'estands per a fires i congressos. 7. Destrucció de documentació confidencial. Més de 70 anys d'experiència ens avalen com una de les empreses amb més solera de Barcelona a trasllats d'empreses i pisos.

Referències Pressupost mudança Barcelona

Referències d'interès a l'hora de fer tràmits amb l'Ajuntament de Barcelona.

» Permís d'ocupació n de l'espai públic per a mudances.
» Ocupació de ​​la vía pública per estacionar vehículs o altres elements de treball.