Trasllat d´armaris, salons complets, mobles d´oficina, etc.

A Mudanzas la Barcelonesa t'ajudem en la tediosa tasca de muntar o desmuntar mobles abans d'un trasllat. El muntatge i desmuntatge de mobles és un servei molt requerit, i la importància daquest és una de les grans preocupacions de la majoria de les persones a Barcelona, tant si és una nova adquisició de moble o una mudança comercial com a residencial. Si no estàs familiaritzat amb aquest servei, potser et preguntis què és exactament el muntatge i el desmuntatge de mobles. Un professional muntarà o desmuntarà els teus mobles a casa o oficina, si així ho sol·licites.

Muntatge de mobles Barcelona

En el cas d'una mudança, es poden desmuntar els mobles d'una ubicació antiga, empaquetar-los i traslladar-los, o bé, es poden empaquetar els elements ja desmuntats i muntar-los i organitzar-los en una nova ubicació. I en el cas d'un nou moble, també es pot armar quan es compren per primera vegada. Hi ha algunes professionals de mudances a Barcelona que ofereixen aquest servei, i els preus varien depenent de la feina a realitzar. Així que a l'hora de triar-ne una per muntar o desmuntar els teus mobles, és important tenir en compte tant la qualitat del servei com el preu.

Per què contractar el muntatge i desmuntatge de mobles?

El muntatge i desmuntatge dels mobles pot ser una gran feina, sobretot si es tracta de moltes peces. Perquè es vegi i funcioni tan bé com sigui possible, s'ha de fer bé. Si necessites muntar mobles nous a casa teva i desmuntar els vells, no busquis més que un servei de professionals. Aquí et deixem algunes raons per contractar els serveis d'una empresa de muntatge i desmuntatge de mobles val la pena.

Estalvis temps valuós

Quan et mudes o remodeles, pots tenir moltes altres coses a la teva ment. L'última cosa que t'hauries de preocupar és trobar temps per desmuntar i muntar els teus mobles. Pot ser molt beneficiós contractar un servei de professionals per a aquestes tasques. Ells estan equipats per realitzar la feina i no els porta molt de temps fer-ho, cosa que et permetrà centrar-te en altres coses importants. En delegar la feina a un professional, t'estaràs estalviant temps i diners. Demana un Pressupost amb nosaltres tancat i sense compromís.

Obtens experiència i professionalitat

Els experts en muntatge i desmuntatge de mobles fan honor a aquest títol. S'ocupen d'aquest tipus de treball cada dia, per això són realment experts. Han muntat innombrables tipus de mobles, des de llits fins a taules i cadires. Per això no hi ha res que no hagin fet anteriorment i saben com fer-ho bé. Un altre avantatge a la seva experiència és que els professionals del sector acostumen a tenir certificats de responsabilitat civil. Això et donarà la tranquil·litat que la feina es farà bé i estaràs coberta per l'assegurança si cal. Aquest és un avantatge que no obtindràs si muntes els mobles tu mateix.

T'assegures que ho faran bé a la primera

Un professional del muntatge i el desmuntatge de mobles sap seguir un llibre d'instruccions al peu de la lletra. Poden entendre fàcilment el que diuen i assegurar-se que ho munten bé a la primera. Tothom coneix la dificultat per entendre el llibre d'instruccions. Així que, si vols que la feina estigui ben feta, el millor és contractar una empresa que presti aquests serveis. D'aquesta manera t'oblides de muntar i desmuntar quan una peça encaixi malament.

Tenen les eines adequades

Pot ser un repte trobar totes les eines adequades que necessites a la teva disposició per muntar o desmuntar un moble. Amb un expert en el tema, ja no t'has de preocupar per això. Arribareu amb les eines que necessiteu per muntar o desmuntar els mobles correctament. No hauràs de fer un viatge a la botiga per comprar les eines que potser no tornaràs a fer servir. A més, abans d'arribar a casa teva, pots comunicar al professional si hi ha alguna eina especial que pugui necessitar, assegurant-te que estigui totalment preparat per al treball en qüestió.

Menys possibilitats de danys

Els mobles poden ser difícils de manejar, especialment si no estàs segur del que fas. Sense les tècniques de maniobra adequades, potser et caiguin les peces accidentalment o et colpeges contra les parets mentre els mous, causant danys als teus objectes oa la teva llar. Com que els experts saben el que han de fer, hi ha menys possibilitats que es produeixin danys a la teva zona.

Netejaran el desordre

Un servei professional de muntatge i desmuntatge de mobles es prendrà el temps necessari per netejar qualsevol desordre que facin. Això inclou recollir les escombraries que quedi i assegurar-se que les peces de recanvi tornin a estar a les teves mans. Si hi ha forats i cargols, hi pot haver serradures o altres restes dels mobles. Un expert netejarà aquest desordre per deixar casa teva en les millors condicions.

La millor manera de muntar i desmuntar mobles a Barcelona

Una habitació amb mobles pot donar-li vida i personalitat, cosa que fa de casa teva un lloc millor per viure. I amb els serveis de muntatge i desmuntatge de mobles de gran o menor mida, pots estalviar-te molts diners, ja que un mal procediment pot resultar en reparacions costoses o una substitució completa de l'element inutilitzable. Així que la millor manera de garantir una bona instal·lació d'un moble nou o el desmuntatge per a una mudança és contractant aquests serveis en una empresa de professionals dedicats. No només estalviaràs temps i diners, sinó que també t'assegures que la feina es farà de la millor manera i amb totes les eines i personal necessaris.

Sol·licitar pressupost Muntatge i desmuntatge de mobles