Amb una gran quantitat de mudances realitzades cada any a Mataró, no és estrany que només una petita proporció tiri endavant sense problemes. No obstant això, fins i tot amb les mudances més senzilles, es duen a terme constantment estafes i activitats irregulars. Per tant, és fonamental ésser conscient de cada pas del procediment. Trobar una empresa de mudances professional a Mataró de qualitat en què puguis confiar hauria de ser una prioritat a la llista de comprovació abans de realitzar qualsevol mudança. Aquí et deixem alguns consells que et poden ajudar a contractar una empresa de qualitat a Mataró.

Consells per contractar una mudança de qualitat a Mataró

Un inventari de la mudança és imprescindible

Una empresa professional de mudances farà un inventari de totes les vostres pertinences i avaluarà l'estimació del pes i el volum de la vostra mudança. El taxador ha de tenir cura i revisar tots els llocs demmagatzematge, com armaris, calaixos, garatges i prestatges. Una gran part del preu de la teva mudança depèn del treball a realitzar i de l'àrea o espai en m3 que ocupen els estris al camió. Per això, us has d'assegurar d'entendre el pressupost i que sigui el més precís possible.

Obtingues un taxador exhaustiu

Un taxador que faci un pressupost ràpid sense fixar-se en allò que penses traslladar no donarà una tarifa tancada ni rigorosa. Un bon taxador et preguntarà què penses portar de casa teva actual a la següent. És extremadament important estar preparat per dir-li al taxador que objectes no desitges portar al teu nou destí, cosa que planeges regalar, donar, vendre o deixar als futurs propietaris.

Obtingues referències de les empreses de mudances

Si cap dels teus amics o familiars no tenen recomanacions d'empreses de mudances, consulta per Internet per trobar una empresa de bona reputació. Comprova les seves ressenyes, això pot ajudar a decidir si és l'empresa adequada per a tu.

Evita els costos d'embalatge

Si embales tu mateix les teves pertinences, l'empresa de mudances no sol ser responsable dels danys que pateixin. Tot i això, si contractes l'embalatge a l'empresa, malgrat assumir un cost una mica més elevat per caixes i materials, a més del temps de la mà d'obra. L'experiència dels empaquetadors i la capacitat per realitzar la tasca de la manera més eficient possible, fa que el client moltes vegades es plantegi valorar aquesta opció que en molts casos per motius laborables o de salut fa que la nostra mudança sigui més suportable i puguem aprofitar el nostre temps exclusivament a la seva organització. Si decideixes que l'empresa de mudances empaqui, pregunta per l'experiència dels empaquetadors. Molts estan capacitats per realitzar la tasca de la manera més eficient possible, però has d'estar atent que no fiquin molts articles en una caixa i després la seglin sense tenir en compte els danys.

Compte amb les despeses addicionals

Vius en una casa de dues plantes o te'n mudaràs a una? Et mudes a o des d'un apartament del desè pis? Si és així, és probable que et cobrin un extra pel fet que els encarregats de la mudança hagin de pujar i baixar escales i ascensors. Sempre pregunta-li a l'empresa de mudances si hi ha algun càrrec addicional que es pugui aplicar a la teva situació.

Evita un contracte de mudança en blanc

No signis mai un contracte en blanc amb una empresa de mudances. Assegureu-vos d'obtenir tot per escrit. Des dels costos especificats a la cotització de la mudança fins als seus horaris de recol·lecció i entrega. Confirma que tot estigui inclòs al contracte abans de signar-lo; ja que en cas que alguna cosa surti malament, puguis presentar una reclamació. Fins i tot abans que el camió se'n vagi de casa teva, revisa totes les caixes per comprovar que les teves pertinences han arribat completes.

Informa de qualsevol problema

Si alguna cosa ha anat malament, cal presentar una queixa sobre la mudança. Tindràs un temps específic per informar de qualsevol problema a l'empresa i presentar una reclamació a l'assegurança. El dia de la mudança intenta obrir cada caixa i revisa-la per comprovar si hi ha danys. Anota qualsevol problema a la còpia de la carta de port de l'empresa de mudances abans de signar-la. L'empresa de mudances té un número de dies específic per confirmar el rebut de la reclamació. En un termini estipulat, a partir de la recepció, l'empresa ha de rebutjar la reclamació o fer una oferta de pagament.

Per què hauria de contractar una empresa de mudances?

La decisió de contractar una empresa de mudances a Mataró o fer la mudança tu mateix depèn en gran mesura del teu pressupost, de la proximitat a la nova llar, de la complexitat de la mudança. Encara que una mudança feta per tu mateix té els seus avantatges, contractar una empresa de mudances et traurà molt estrès i esforç. D'aquesta manera, deixaràs tota la feina pesada als professionals. A més, amb les empreses tens la seguretat que prestaran els seus serveis de mudances de manera competent i puntual. En general, la contractació d'una empresa de mudances us evitarà moltes de les tensions habituals d'aquest dia en concret. Així que, si la idea de carregar i conduir un gran camió de mudances t'esgota, et recomanem que contractis una empresa de mudances perquè t'ajudi a tenir un procés més fàcil i sense tant d'estrès.

Sol·licitar Pressupost Mudances Mataró